Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 500 Ft
VIP10 000 Ft
Elővételben 2008. június 8.-ig4 500 Ft

Partyajánló

SHARAM / DEEP DISH @ Syma

Fellépők
Dátum 2008. június 14.
Helyszín Syma
Stílus Breakbeat, House, Progressive House, Breakbeat,
Breaks, Techno, House
SHARAM / DEEP DISHKezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.Syma

SHARAM / DEEP DISH @ Syma

Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.

2008. június 14-én pont ilyen fejedelmi körülmények között  bulizhat ismét mindenki a leszőnyegezett, és kényelmes fotelekkel kiegészített Syma C csarnokban; ahol a 2006-os partyval vetekvő, csúcsminőségű hang- és fényélményt, továbbá  elképesztő vizuális megjelenést csodálhatunk meg. Csak épp  most a világhírű DEEP DISH-tag, SHARAM (USA) játszik díszvendégként a dj-pultban!

A többszörös Grammy jelölt, és a 2002-ben 'Dido - Thank you' remix-szel díjat is nyert washingtoni duó a dance-világ talán legismertebb párosa. Los Angelestől Libanonig, Európától Ausztráliáig kántálják extázisban a Deep Dish nevet a rajongók egy-egy jól sikerült buli záróráján. Dolgoztak már többek között Madonnával, P. Diddy-vel, Justin Timberlake-kel. Maga Sharam 2006-ban egy Eddie Murphy-átirattal sokkolta a Miami WMC közönségét. Murphy akkoriban zenészi babérokra tört, és nem a nagy meglepetést okozó remixen múlt, hogy végül maradt a színészet mellett. Hiszen bármihez fog a Deep Dish, abból úgymond arany lesz. A duó három rendkívül sikeres kiadót igazgat: a Yoshitoshi - melyet a srácok érdekes mód az 'ukiyoe' néven ismert tradicionális japán művészet utolsó nagy mesteréről, az 1839-ben született Tsujioja Yoshitoshiról neveztek el -, a szintén japán keresztnevet kapott Shinichi, valamint a YO nevű labelek a földkerekség legütősebb dance-muzsikáit gondozzák. Ha mindehhez hozzá adjuk, hogy Sharam és Dubfire hosszú éveken keresztül játszottak fej fej mellett a világ legnevesebb fesztiváljain és klubjaiban, akkor nem csoda, ha egy idő után úgy érezték, nem ártana külön-külön is kipróbálniuk, mire képesek.

'Meguntuk, hogy ugyanazt csináljuk.' - kommentálja a történéseket Sharam, és eképp folytatja: 'Valójában mindig is különálló producerek voltunk és különálló djk, akik az elmúlt években kollaboráltak. Úgy éreztük most már ideje kockáztatni, lépni egy merészet, tenni valamit a magunk útján, erősíteni a saját zenei stílusunkat. Szeretjük azt hinni, hogy multidimenzionálisak vagyunk. Élvezzük a változatosságot. Most különböző dolgokat tehetünk külön-külön dolgozva, együtt, vagy épp más producerekkel kooperálva... Egyébként sem szeretem a stagnáló állapotokat. Kockáztatni kell, új és új dolgokba fogni!'

Nos, az újítást eddig csak pozitív visszhang kíséri. Sharam nemrégiben orbitális sikert aratott kanadai szóló-turnéjával bizonyította, hogy akár duóban lép fel, akár egyedül, a táncparkett így is, úgy is tele lesz, mert a lényeg még mindig a jól kivehető 'Deep Dish-hangzás'. Június tizennegyedikén három órás dj-szettel mutatja be, mit is jelent ez az ő értelmezésében. Az biztos, hogy messzemenően változatos előadásban lesz részünk, hisz Sharamot nem érdekli a stílus, csak a minőség: 'Mivel magam is producer vagyok, ezért dj-ként olyan darabokat szeretek játszani, melyek jól vannak elkészítve. Ha a szettben passzolnak egymáshoz a track-ek és ezáltal képesek elmesélni egy történetet, amely megragadja a figyelmet, akkor mindegy milyen stílusból játszunk. Lehet hiphop, trance, tech house, minimal - hívd, aminek akarod. Az egész a JÓ zenéről szól, tök mindegy, honnan származik.'

 

Magyarán szólva, aki hamisítatlan Deep Dish érzésű muzsikákat akar hallani luxus-körülmények között, az június 14-én a budapesti Syma C’ csarnok felé veszi az irányt. Sharam előtt egyébként a Bullit Booking üdvöskéje, a Yoshitoshi első női lemezlovasa, Miss Nine melegíti be a terepet; aki ha épp nem djzik, akkor az Elite ügynökség keresett modelljeként járja a legnagyobb nemzetközi divatházak bemutatóit. Mellette a honi house-kultúra egyik legnagyobbjaként ismert Tommyboy kap még szerepet a dj-pultban ezen az ominózus szombat éjjelen.


Figyelem!  Belépés csak 18 éven felülieknek!!

 

2008.06.14. SHARAM / DEEP DISH - SYMA "C" ARÉNA - BUDAPEST

 

SHARAM / DEEP DISH  ( Yoshitoshi - USA )

MISS NINE  ( Yoshitoshi - NL )

TOMMYBOY  ( House Matic - H )

JUNKIE  ( Secret Fusion - H )

 

helyszín: Syma "C" Aréna

cím:1143 Budapest - Ifjúság útja 2. ( a Népstadion területén )

kapunyitás: 22:00, start: 22:00, end: 06:00

elővétel: 4500 HUF

belépő: 5500 HUF

VIP jegy: 10000 HUF ( limitált !!! )

VIP asztalfoglalás: 06 30 30 30 220 ( június 8 -ig )

info: 06 30 30 30 220

www.deadcode.hu

www.myspace.com/​deadcodeproduction

info@deadcode.hu

 

Internetes jegyrendelés:

info@deadcode.hu 

www.deadcode.hu/​jegyrendeles

 

Jegyelővétel:

 

Budapest:

Volt Bolt - VII. Klauzál Tér 14.

Deep Hanglemezbolt - VI. Aradi u. 22.

DJ Service Records - VI. Jókai utca 14.  ÚJ !

Record Store - I. Hattyú u. 4.  

 

 

Dedrecen:

Discoland - Kossuth u. 58. 

 

Győr:

Music Dome - Bajcsy-Zsilinszky u. 42.

 

Miskolc:

Mistral Dj Shop - Széchenyi u. 8. 

 

Pécs:

60MPH Shop - Király u. 24. 

 

Sopron:

MAX - Ferenczy J. u. 46.

 

Szeged:

Bahia Music - Klauzár Tér 5.

 

Székesfehérvár:

Westside Music Club - Vörösmarty Tér 1.

 

Szolnok: 

60MPH Shop - Gárdonyi G. u. 2. 

 

Szombathely:

Líra Könyvesbolt - Foghíj u. 3.

  

Zalaegerszeg:

Boris Tatto

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2010-04-10] Hyperspace 2010
    @ Syma

    Minden idők legerősebb line up-jával vár minden elektronikus zene rajongót április 10 -én a 2010 -es HYPERSPACE.
  • [2009-04-11] HYPERSPACE 2009
    @ Syma

    E hét végén, április 11-én, végre elérkezik a pillanat, és egy évnyi várakozás után újra feldübörögnek a hangfalak Magyarország vezető technoparti-sorozatán, a fennállásának immár tizennegyedik évét taposó HYPERSPACE-en.
  • [2008-08-30] BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FEST
    @ Syma

    A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában.
  • [2008-08-30] Bónusz Electronic Music Festival 2008
    @ Syma

    2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST
  • [2008-06-14] SHARAM
    @ Syma

    Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
  • [2008-04-19] HYPERSPACE 2008
    @ Syma

    Nincs mese, a visszaszámolás megkezdődött. Napról napra közeledik az április 19-i dátum és vele az idei év egyetlen HYPERSPACE-e is. A hetek óta tartó kampánynak köszönhetően a fellépőkről már mindent tudni lehet, a technikai körítésről azonban nem beszéltünk még. Pedig érdemes, hiszen a budapesti SYMA-csarnokban megrendezett Hyperspace minden tekintetben a maximumot hozza e téren is.
  • [2007-12-01] KNE' DEEP WORLD TOUR 2007
    @ Syma

    'Először a külsőd alapján döntenek rólad, csak ezt követően lesz a személyiséged is érdekes.' - jelentette ki DJ Rush egy webinterjúban pár évvel ezelőtt, s az idő őt igazolta. Isiah Major, Major Rush, Russian Roulette, mára a chicagoi dj-producer valamennyi alteregoját jól megjegyezte a világ. A szokatlan, gyakran polgárpukkasztóan meghökkentő imázzsal parádézó Rusht egyesek a techno Denis Rodman-jeként aposztrofálják, nem véletlenül. Feltűnő megjelenése, rendkívül magas termete, kaján vigyora és elementáris játéka vélhetően bajnoki posztra emelnék egy képzeletbeli techno NB1-ben. A közönség-díjat legalábbis biztosan bezsebelné.
  • [2007-11-24] HUNGARIAN ALL STARS 2007
    @ Syma

    DJ-k: BUDAI, CHRISS, DANDY, HOT X, KÜHL, NAGA, PALOTAI, PÖLI SLAM JR, STERBINSZKY
  • [2007-10-22] MAYDAY 2007
    @ Syma

  • [2007-09-15] PAUL VAN DYK - In Between Album Tour 2007
    @ Syma

    PAUL VAN DYK, világ Nr 1. DJ -je, az augusztusban megjelenő új albumának a lemezbemutató világturnéja keretében 2007. szeptember 15-én, közel másfél év után ismét Magyarországra látogat , hogy a tavalyihoz hasonló gigantikus partit prezentáljon a rajongóinak a budapesti SYMA Arénában !
  • [2007-08-25] Bónusz 2007
     

    2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.
  • [2007-06-21] VIVA COMET 2007, a díjátadó, ami lázba hozza a zenei életet!
     

    Június 21-én idén is összegyűl a sztár világ színe-java a SYMA Csarnokban. A színpadon egy óriási show szereplőjeként mindenki ott lesz, aki számít a hazai pop világban!
  • [2007-06-09] ELECTRONIC BEATS FESTIVAL
    @ Syma

    Fellépők: Kelis ( USA ), Felix da Housecat ( USA ), Neo ( H ), Hot X ( deadcode - H ), Coyote ( deadcode - H )
  • [2007-06-09] Electronic beats fesztivál
    @ Syma

    A nemzetközi hírű R&B/soul énekes, Kelis a június 9-ei budapesti „electronic beats” Fesztivál kiemelt sztárvendége olyan nagynevű előadók mellett, mint a chicagói Felix da Housecat, valamint a magyar NEO, Hot X és Coyote . Jegyek már kaphatók.
  • [2007-05-26] Tiesto koncert
    @ Syma

    Már csak 1 hét és TIESTO ismét Budapestre látogat az Elements of Life világturné keretében. Budapestre is 16 kamionnyi hangal és látványtechnikai berendezéssel érkezik a Tiesto cirkusz.
  • [2007-04-28] HYPERSPACE 2007
    @ Syma

    Chris Liebing, Advent live!, Adam Beyer, Monika Kruse, Dominik Eulberg – színtiszta nemzetközi sztárparádé avatja fel a Hyperspace új időszámítását április 28-án, a budapesti Syma csarnokban.
  • [2006-06-17] Paul Van Dyk
    @ Syma

    A dance műfaj rajongói Paul van Dyk-ot 2005-ben a Világ Legjobb DJ-jévé választották a DJ magazin Top 100 listáján. A Grammy díjra jelölt művész, zeneszerző, producer és politikai aktivista az első helyezettnek szóló díjat a londoni Ministry of Sound Clubban megrendezett ünnepségen vehette át.

Kapcsolódó cikkek

  • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

    Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
  • Új Podcast Alan Fitzpatrick

    Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
  • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

    Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
  • Szeptemberfest és szülinap az Instanban

    Az Instant Art Bar Wood idén kapja meg, vágja fel és osztja szét harmadik születésnapi tortáját. Szokásához híven az ilyenkor szokásos alapmodell ellenében nem öregszik, hanem ismét felfrissül, megújul. Budapest belvárosának eddig is egyik legnagyobb „elvarázsolt erdeje” az eddig meglévő 3 koncert/tánc-terme, 6 bárja, és 14 házibulija mellé ismét kitalált valamit a tökéletes kikapcsolódás érdekében.
  • Palotai 50 – a Corvintető exkluzív programsorozata

    A Corvintető megadja a módját Palotai ötvenedik születésnapjának: zsinórban öt bulin át ünnepli a veterán DJ-t.
  • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

    Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.
  • Groove Armada és Maya Jane Coles az Exit-en!

    Az EXIT Fesztivál Dance Arénája fog otthont adni a Groove Armada vadiúj Red Light ‘Decks & FX’ élő performanszának, Július 9-én. Az elmúlt évtizedben a banda az egyik legnagyobb dance csapatává note ki magát, olyan hatalmas sikerű albumokkal a zsákban mint például a Vertigo, ami 1999-ben platina lemezes let az Egyesült Királyságban, valamint a ‘Goodbye Country: Hello Nightclub’, ami 2001-ben aranylemez lett. 2010-ben a sorban hatodik stúdió albumukat adta ki a banda, a ‘Black Light’-ot, ami Grammy jelölést kapott a Legjobb Elektronikus Album kategóriában, és most 2011-ben egy új és izgalmas zenei fejezet nyílik az életükben. Kedvenc fesztiválozóink, Andy Cato és Tom Findlay újra a Dj pult mögé állnak, hogy a Red Light projektjüket bemutassa az EXIT közönségének.
  • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

    Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Above and Beyond interjú

    Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
  • Richie Hawtin

    Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

    Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
  • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

    Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
  • DUSTY KID INTERJÚ !

    Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
  • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

    Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
  • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

    2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.

Szervező

  • wbr.hu

    A wbr.hu oldalon folyamatosan frissülő híreket, cikkeket találhatsz zenéről, designe-ról, szórakozásról.
  • Deadcode

    A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Helyszín

  • Syma

    Sport és rendezvényközpont.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó