Pulzar

Partyajánló

Next Level Forever @ Barba Negra

Fellépők
Dátum 2017. április 13.
Helyszín Barba Negra
Stílus trap, Electro, Dubstep, Bass
Next Level Forever2017 április 13-án megrendezzük az első NEXT LEVEL FOREVER névre hallgató eseményünket a Barba Negrában, ami lényegében egy nagyszabású basszus orientált rendezvény neve, ahol 4 külföldi és 4 magyar produkció, összesen 11 fellépő áll majd színpadra.Barba Negra

Next Level Forever @ Barba Negra

2017 április 13-án megrendezzük az első NEXT LEVEL FOREVER névre hallgató eseményünket a Barba Negrában, ami lényegében egy nagyszabású basszus orientált rendezvény neve, ahol 4 külföldi és 4 magyar produkció, összesen 11 fellépő áll majd színpadra.

Hosszú idő után tér vissza Magyarországra a kanadai származású Troy Beetles, ismertebb nevén DATSIK, aki nagyjából 2009 óta az egyik legmeghatározóbb alakja nemzetközi basszus zenei életnek.

Eddigi pályafutása során olyan előadókkal dolgozott már, mint a Crystal Method, a Noisia, a Wu-Tang Clan, Excision, Diplo, de van kollabja Snoop Dogg-al is.

A brit COOKIE MONSTA-t sem kell bemutatni a magyar közönségnek, hiszen a dubstep aranykorának egyik legmeghatározóbb kiadójának, a Flux Paviion és Doctor P által alapított Circus Records oszlopos tagja, a kíméletlen dubstep szettjeiről elhíresült Tony Cook nem először jár erre. Ahol fellép garantált flexelés várható, hiszen súlyos dubstep szettjei minden alkalommal őrületbe hozzák a közönségét.

Az amerikai TROLLPHACE nagy hiányt pótol, hiszen először jár Magyarországon. A Skism által vezetett Never Say Die kiadó szolgálatában álló producer Skrillex nagy felfedezettje. Dolgozott már együtt Pusha T-vel, 12th Planet-tel és Dj Snake-kel is. Április 13-án először tehát a nagy szakálláról és kőkemény zenéjéről híres TROLLPHACE!

Az este egyik legfiatalabb fellépője az a brit MONXX, aki nemcsak Magyaroszágon, de összességében is először játszik ekkora közönség előtt. Varacskos riddim szettjeire egyre többen kíváncsiak itthon is, ezért őt sem hagyhattuk ki az eddigi egyik legnagyobb szabású eseményünk lineup-jából.

Az este hazai szupportjai között velünk lesznek a dubstep, trap és riddim zenében is egyaránt otthonosan mozgó DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, SKRUDE, SAMMIE BEATS, MYAMO és a fiatal tehetség BEVILD is.

Találkozzunk április 13-án a Barba Negrában, az idei év egyik legfontosabb hazai basszuszenei eseményén!

LINEUP:

✭ DATSIK (Firepower, Rottun / CAN)

✭ COOKIE MONSTA (Circus Records / UK)

✭ TROLLPHACE (Owsla, Never Say Die / USA)

✭ MONXX (Subcon / UK)

✭ DUBLIC (Next Level / HU)

✭ B'ANDRE (Next Level / HU)

✭ SKRUDE (Next Level / HU)

✭ SAMMIE BEATS (Next Level / HU)

✭ BEVILD (Budapest Trap Squad / HU)

✭ MYAMO (Budapest Trap Squad / HU)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

JEGYELŐVÉTEL / PRESALE TICKETS:

BP Shop

Westend City Center (földszint, Széchenyi nagykörút 7/A.)

H-V: 11:00-19:00

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

LIMITÁLT ONLINE JEGYELŐVÉTEL / LIMITED ONLINE TICKETS:

http://musicclub.barbanegra.hu/next_level_forever_20170413

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

www.facebook.com/​events/​1454726511224521

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2023-07-20] Bass Paradise 2023
    @ Barba Negra

    Szeretnénk bemutatni eddigi legnagyobb projektünket, amely a BASS PARADISE 2023, vagyis egy felejthetetlen fesztivál élmény, a nyár kellős közepén Budapesten. 3 nap a basszus paradicsomában Magyarországon debütáló és visszatérő nemzetközi fellépőkkel, és a hazai basszus szcéna krémjével, akik mellett rengeteg extrával várunk majd Benneteket a vadiúj Barba Negrában. Minden nap délután 16:00-tól este 22:00-ig ezt követően pedig AFTER party reggel 06:00-ig!
  • [2018-07-19] Next Level - Openair Fest
    @ Barba Negra

    Július 19-én a nyár eddigi legnagyobb dubstep / riddim / bass house eseménye a NEXT LEVEL OPENAIR FEST keretein belül a város egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén a Barba Negra Trackben délután 16:00-tól reggel 05:00-ig!
  • [2018-06-01] MaxDnb :: Bad Company UK
     

    Nyár? Szabadtér? Drum & bass? Igen! Idén nyáron rendszeresen, nagyjából kéthetente szabadtéri bulikkal jelentkezünk a Barba Negra Trackben. A bulik nem ragadnak le egyetlen irányzatnál, egy este több stílusirányzat is képviselteti magát. Reméljük mindenki talál magának kedvére valót a külföldi és hazai felhozatalból.
  • [2017-02-16] ■■ Next Level ■ Getter I Funtcase I Eptic ■
    @ Barba Negra

    2017 február 16-án először Magyarországon az amerikai Tanner Petulla, ismertebb nevén GETTER, aki nagyjából 2010 óta az egyik legmeghatározóbb alakja nemzetközi basszus zenei életnek.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó