Pulzar

Partyajánló

Kolorádó Fesztivál 2024 @ Nagykovácsi

Dátum július 3.július 6.
Helyszín Nagykovácsi
Stílus ismeretlen
Kolorádó Fesztivál 2024Minden nap közeledünk 2024 nyara felé, hogy Budapest szomszédságában újra kiszakadjunk a hétköznapokból. Bár még tartogatjuk az első fellépők és programok meglepetését, de egy párhuzamos valóságban egyre konkrétabb formát öltenek a nyári éjszakák hangulatát adó bulik és koncertek, és a napközbeni barangolások állomásai. Új élmények és a megszokott szabadság.Nagykovácsi

Kolorádó Fesztivál 2024 @ Nagykovácsi

Minden nap közeledünk 2024 nyara felé, hogy Budapest szomszédságában újra kiszakadjunk a hétköznapokból. Bár még tartogatjuk az első fellépők és programok meglepetését, de egy párhuzamos valóságban egyre konkrétabb formát öltenek a nyári éjszakák hangulatát adó bulik és koncertek, és a napközbeni barangolások állomásai. Új élmények és a megszokott szabadság.

További infók: www.kolorado.hu

www.facebook.com/​events/​1430502477737708/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2024-07-06] Kolorádó x Technokunst 2024
    @ Nagykovácsi

    A Kolorádó és a Technokunst idén nyolcadik éve bútorozik össze, hogy a szombati nap a Csodaszarvas színpadon minőségi techno felhozatallal szolgáljon.
  • [2019-06-22] Technokunst x Kolorádó 2019
     

    A Technokunst nyári jelenléte immár negyedik éve fonódik össze szorosan a Kolorádó Fesztivállal. A klubszezonban megedzett hangzásokat a a budai hegyek erdei környezetében is felvonultatjuk és minden eddiginél színesebb zenei felhozatalt garantálunk.
  • [2019-06-19] Kolorádó Fesztivál 2019
     

    Negyedik alkalommal hozzuk létre közösen veletek Kolorádó elvarázsolt világát a város határában, a budai hegyek gondos ölelésében. Titkos ösvényeken vezetjük egymást az erdőbe rejtett színpadok között, fontos gondolatokat cserélünk, műfaji korlátokat görbítő zenei és azon túli programok között vándorolunk. Elismert vagy éppen kísérletező, hazai és nemzetközi előadók koncertjein veszítjük el a fejünket, reggelig bőgünk a csodaszarvassal és ropogtatjuk a csűrt.
  • [2017-06-09] Kolorádó x Technokunst w/ Blawan & Ulwhednar
    @ Budapest

    Idén is a Kolorado Fesztivál lesz a Technokunst kizárólagos nyári egész estés jelenléte. Erre a gyümölcsöző együttműködésre kivételes előadókat invitáltunk a fesztivállal karöltve.
  • [2017-06-07] II. Kolorádó Fesztivál
    @ Budapest

    Ami tavaly nyáron történt Kolorádóban, az túlszárnyalta minden korábbi víziónkat. Tök jó érzés volt, hogy látatlanban ennyien bizalmat szavaztatok nekünk. Sok dolog kiderült: például, hogy óriás igény van emberi léptékű, ottalvós, budapesti fesztiválra. Az adyligeti napsütésnél is világosabbá vált, hogy alternatív headlinerekkel is lehet fasza fesztiválprogramot csinálni, mert imádjátok a fősodortól leváló újdonságokat. Az is egyértelmű lett, hogy a technósok rég nem csak technót hallgatnak, a gitárzenések meg nem csak gitárzenét. A térerőhiány és a frisslevegő meg a legjobb modernkori ajzószer.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó