Pulzar

Partyajánló

CAMPUS FESZTIVÁL 2024 @ Debrecen

Dátum július 24.július 27.
Helyszín Debrecen
Stílus ismeretlen
CAMPUS FESZTIVÁL 2024A Campus Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális eseménye. 2024-ben július 24-28. között, a szokásos szerda-szombat intervallumban rendezik meg a debreceni Campus Fesztivált, ahol minden évben izgalmas programválaszték várja a fesztiválozókat. Koncertek, zene, műfaji sokszínűség, programok,igazi fesztiválhangulat Debrecenben, a Campus Fesztiválon!Debrecen

CAMPUS FESZTIVÁL 2024 @ Debrecen

A Campus Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális eseménye. 2024-ben július 24-28. között, a szokásos szerda-szombat intervallumban rendezik meg a debreceni Campus Fesztivált, ahol minden évben izgalmas programválaszték várja a fesztiválozókat. Koncertek, zene, műfaji sokszínűség, programok,igazi fesztiválhangulat Debrecenben, a Campus Fesztiválon!

Hivatalos oldal: www.campusfesztival.hu/hu

FB esemény: www.facebook.com/events/987252045844272/

Fellépők: www.campusfesztival.hu/hu/program

Jegyek: jegy.campusfesztival.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2013-12-31] New Years Eve Techno Night @ Lilla Bár
     

    Techno kánaán szilveszterkor Debrecenben! A Double D Music Production következő rendezvénye kétségtelenül a műfaj szerelmeseinek gyűjtőpontja lesz a 2013/14 év fordulóján, hiszen a hazai klasszis, NEWL mellett a régió szakavatott mesterei és ifjú tehetségei váltják egymást a lemezjátszók mögött. A helyszín a többszörösen bizonyító Lilla Bár, ahol nemcsak a nyitva tartás szabályozása rugalmas (lévén, hogy non-stop a hely), de a személyzet is strapabíró és barátságos.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó